Trendi logóval érkezik az új Microsoft Edge, hogy feledtetni próbálja az Internet Explorer bűneit

2019. november 04. 23:00 - laptopkozosseg

A tervek szerint 2020 Január 15-én, vadonatúj logóval érkezik a Microsoft új böngészője, az Edge Chromium. Az elmúlt évben óriási mennyiségű munkát ölt a Chromium-ra épülő, következő generációs Edge fejlesztésébe a Microsoft, azzal a nem titkolt céllal, hogy felvegye a versenyt a legnépszerűbb böngészőkkel.

edgemain.jpg


Volt is min dolgozniuk, hiszen a korábbi böngésző elődök nem örvendenek elismerő hírnévnek: rengeteg internetes mém és felhasználó szerint az Internet Eplorer szinte csak arra használható, hogy a felhasználók letöltsék a Chrome vagy a Firefox böngészőket, amiben lássuk be, bőven van igazság. Ezek alapján nem meglepő, hogy a Microsoft több, mint húsz év után búcsúzik a klasszikus kék “e” logójától, de hardcore usereket nem tudják megtéveszteni az új logóval sem. :) 

20191104microsoft-edge-bongeszo1.jpg


Az újonnan kialakított logó inkább hullámszerűnek tűnik, így az Edge nem csak hagyományos társától, az eredeti Edge-től válik majd jól megkülönböztethetővé, de véglegesen szakít az Internet Explorer-féle örökséggel is.

Vajon a trendi új külső feledtetni tudja az Internet Explorer több évtizedes bűneit? 

(Forrás/fotó: The Verge)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://laptopkozosseg.blog.hu/api/trackback/id/tr215289076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása